Menu

Νέα Δήμου Ιεράπετρας

//Νέα Δήμου Ιεράπετρας

ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ 2020- 2021 ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του δήμου Ιεράπετρας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενημερώνει τους δημότες για την εποχική γρίπη και την αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ιεράπετρα 23/10/2020 Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας,

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, ζάχαρη, ζυμαρικά, παξιμάδια, ρύζι, φακές, φασόλια) στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ 2020- 2021 ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Το Γραφείο Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του δήμου Ιεράπετρας, ενόψει της χειμερινής περιόδου, ενημερώνει τους δημότες για την εποχική γρίπη και την αναγκαιότητα του αντιγριπικού εμβολιασμού

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Δημόσιο φανερό προφορικό μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει το Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης, αναλυτικά ως εξής:

Ενημέρωση για αποστολή παραπλανητικών email με επισυναπτόμενο κάκοβουλο αρχείο

Στις τελευταίες μέρες σε φορείς του Δημοσίου, και στον Δήμο Ιεράπετρας, έχουν παρατηρηθεί επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος (Phising Attacks).

ΕΤΟΙΜΗ Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΠΊ ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό, κ. Παντελή Αμπαριώτη, μέλος της ομάδας που έχει αναλάβει τη γνωμοδότηση επί των ενστάσεων της 3ης φάσης για την πολεοδομική μελέτη στους οικισμούς Κουτσουρά, Μακρύ Γιαλού.

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ Πρόσκληση σε συνεδρίαση

Σας προσκαλούμε στις 12 Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 σε συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου στον 1ο όροφο του δημαρχιακού κτηρίου

Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση Κοιμητηρίων του Δήμου Ιεράπετρας

Υπεγράφη στον Δήμο Ιεράπετρας, μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, σύμβαση για το έργο «Βελτίωση υποδομών κοιμητηρίων Δήμου Ιεράπετρας», προϋπολογισμού 32.800€.

Μοναδα Διαχειρισης και Κομποστοποιησης Βιοαποβλητων: Υπεγραφη Συμβαση Συμβουλου Τεχνικης Υποστηριξης

Τα Γραφεία της Ένωσης Οικονομικών Φορέων ΕΠΕΜ Α.Ε.-ΕΠΕΜ ENGINEERING Α.E. στην Αθήνα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου συναντήθηκε με την Εκπρόσωπο της Ένωσης, κα. Άννα Καρκαζή και τον Συντονιστή του έργου, κ. Ανδρέα Μέτζη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ

Η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ιεράπετρας, ο Συντονιστής Δημήτρης Μιχελάρος και το Προσωπικό της Δομής ευχαριστούν από καρδιάς τα Βιβλιοπωλεία για την έμπρακτη προσφορά τους στη Δομή του Κοινωνικό Παντοπωλείο με χορηγίες και δωρεές σε σχολικές τσάντες και σχολικά είδη : Πάπυρος-Ορφανουδάκης Κωνσταντίνος. Σαρειδάκης Γεώργιος και Υιός Ο.Ε. Φωτογραφή- Σερεμέτης Απόστολος. και τους πολίτες-Φορείς -Συλλόγους: Την Γυναικεία ομάδα Ποδοσφαίρου και τα μέλη της <ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ> για τη δράση που διοργάνωσαν και τους Βαγγέλα Ιωάννα, Βολυράκη Δέσποινα, Γερολυμάκη Κυριακή, Πάγκαλο Μπάμπη, Πιτροπάκη Σοφία, Πυθαρούλη Αντώνη, Ρουσάκη Κων/νο, Τζωρτζάκη Ελένη, Χλουβεράκη Καλλιόπη