Ιεράπετρα 3.2.2016

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Ιεράπετρας στηρίζει τους αγώνες των αγροτών – Κλειστές την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου οι Δημοτικές Υπηρεσίες

Κλειστές θα παραμείνουν την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας  σε ένδειξη στήριξης των αγώνων του αγροτικού κόσμου.

Όπως αναφέρεται στην υπ’ αιρθμ. 301/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας «στο πλαίσιο στήριξης του δίκαιου αγώνα των αγροτών ενάντια στα μέτρα που εξοντώνουν τον πρωτογενή τομέα, εξυπηρετώντας τα μεγάλα συμφέροντα, αποφασίζουμε το κλείσιμο των Υπηρεσιών του Δήμου Ιεράπετρας για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις του αγροτικού κόσμου σε τοπικό, περιφερειακό και πανελλαδικό επίπεδο»

Εφαρμόζοντας την σχετική απόφαση και υποστηρίζοντας τα αιτήματα και τους αγώνες των αγροτών, η δημοτική αρχή καλεί τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους, τις υπηρεσίες και όλον τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις τόσο στην πόλη της Ιεράπετρας όσο και στο Ηράκλειο.

Για όσους πολίτες δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο λεωφορεία του Δήμου Ιεράπετρας θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 9:00 π.μ. από την Πλατεία Κανουπάκη έξω από το παλιό Δημαρχείο.