Ιεράπετρα 03.04.2018

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Κοικωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας
 Κοινωνικό Παντοπωλείο: Το  «ΟΧΥΡΟ» του Δήμου ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό

Επίσκεψη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράπετρας πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη και τη συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα. Κυριακή Χασάπη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από την κ. Χασάπη για τις τρέχουσες ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου που είναι αυξημένες λόγω των ημερών του Πάσχα.

dhmarxos-koinoniko pantopoleio

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τη συντονίστρια και το προσωπικό για την άριστη συνεργασία με το Δήμο Ιεράπετρας δήλωσε:

«Ο Δήμος θα συνεχίσει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 Ευχαριστώ όλους τους πολίτες και τους φορείς που με τις συνεχείς δωρεές τους προσφέρουν όχι μόνο τα απαραίτητα αγαθά αλλά και το αίσθημα της ασφάλειας στους ευάλωτους οικονομικά συμπολίτες μας.

Είμαστε πάντα αρωγοί στο τεράστιο έργο που προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το οποίο συνδυαζόμενο με τη διακριτικότητα με την οποία ενεργεί δίνοντας έμφαση στη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας των ωφελούμενων, αποτελεί ένα τεράστιο “οχυρό” ενάντια στον κοινωνικό αποκλεισμό και τη φτώχεια.

Αυτές τις Άγιες μέρες που διανύουμε καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τους φορείς, που σε κάθε περίπτωση αποδεικνύουν εμπράκτως την φιλανθρωπική τους διάθεση, να ενισχύσουν με την προσφορά τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο ώστε να μπορέσουν οι δοκιμαζόμενοι δημότες μας να εορτάσουν τις ημέρες του Πάσχα.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας

Νέα εικόνα-espa