Υλοποιείται ένας σημαντικός στόχος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ιεράπετρας. Ξεκινούν το Σάββατο 22 Αυγούστου οι εκθέσεις εικαστικών  στο χώρο του Τζαμί

Ένας σημαντικός στόχος της Επιτροπής Τουρισμού που σχετίζεται με την αξιοποίηση του χώρου στην πλατεία Τζαμί για την πραγματοποίηση εκθέσεων εικαστικών από τοπικούς καλλιτέχνες υλοποιείται την τρέχουσα περίοδο, δίνοντας τη δυνατότητα στους πολίτες αλλά παράλληλα και στους επισκέπτες του Δήμου Ιεράπετρας να θαυμάσουν από κοντά δημιουργήματα αξιόλογων καλλιτεχνών του τόπου.

Ξεκινώντας από το Σάββατο 22 Αυγούστου και για αρκετό χρονικό διάστημα θα φιλοξενηθούν στο χώρο του Τζαμί εκθέσεις εικαστικών, ζωγραφικής και γλυπτικής που όπως δήλωσε η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού, κα. Μαρία Ρουμελιωτάκη αποτελούν ένα βήμα προόδου για την πόλη μας σε έναν τομέα που μέχρι σήμερα δεν είχε ιδιαίτερα αναπτυχθεί.

Ειδικότερα από 22 έως και 28 Αυγούστου στο χώρο του Τζαμί θα φιλοξενηθούν έργα της κα. Σοφίας Δατσέρη, ενώ αμέσως μετά αναμένεται να ακολουθήσουν εκθέσεις και άλλων καλλιτεχνών προσφέροντας σε όποιον επιθυμεί τη δυνατότητα να τις επισκεφτεί.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το παραπάνω διάστημα 10:00 έως 13:00 και 19:00 έως 23:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.