Ιεράπετρα 11.5.2016

Δελτίο Τύπου

«Φίλοι για πάντα», η νέα μουσικοθεατρική παράσταση της Χορωδίας Νέων του δήμου Ιεράπετρας  την Κυριακή 15 Μαϊου

Μια νέα μουσική παράσταση θεατρικά φτιαγμένη, για μικρούς και μεγάλους παρουσιάζει η Χορωδία Νέων της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας την Κυριακή 15 Μαϊου στις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη υπό την επιμέλεια της καθηγήτριας της Μουσικής Σχολής, κας. Τζένης Φραγκούλη.

ΣΚΙΤΣΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Υπέροχα μελωδικά τραγούδια αφιερωμένα στην φιλία και την αξία της στη ζωή θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν όσοι παρευρεθούν σε μια παράσταση με ιδιαίτερους συμβολισμούς και ξεχωριστά μηνύματα.

Εμπνευσμένη από αξίες, όπως η αγάπη, η εμπιστοσύνη, η συνεργασία, η ειλικρίνεια, η εκτίμηση, η ευγένεια, η ενθάρρυνση, η συμπαράσταση, η αλληλοβοήθεια και ο σεβασμός, η παράσταση «Φίλοι για πάντα» υπόσχεται σε όσους παρευρεθούν  ένα όμορφο μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της φιλίας.

Την διεύθυνση, την μουσική και σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης έχει η καθηγήτρια της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας, κα. Τζένη Φραγκούλη, ενώ στην παράσταση συμμετέχουν στο πιάνο, η κα. Στέλλα Μαράκη, στην ηλεκτρική κιθάρα και μαντολίνο ο Θοδωρής Τσέλιος.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαίου στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας