Ιεράπετρα 16.12.2015

Δελτίο Τύπου

Με μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα REC φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ιεράπετρας με την ευχή να αποτελέσει σύμβολο αγάπης, αφορμή προσφοράς, πηγή ελπίδας, αλληλοϋποστήριξης και χαράς!

Σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα, παρουσία πλήθους κόσμου και με μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα RECφωταγωγήθηκε το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Δήμο Ιεράπετρας, σηματοδοτώντας έτσι και την επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

fwtagwghsh-dendrou-1Καλωσορίζοντας τον κόσμο, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης αναφέρθηκε στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου τονίζοντας ότι απώτερος στόχος είναι με συνειδητό αίσθημα αλληλεγγύης, πείσμα και αισιοδοξία να δημιουργήσουμε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα στον Δήμο Ιεράπετρας σε πείσμα των δύσκολων καιρών, των ανατροπών και των αρνητικών συγκυριών.

fwtagwghsh-dendrou-2Χαρακτηριστικά, όπως αναφέρθηκε με ένα πολυήμερο φεστιβάλ αφιερωμένο στην αγάπη και τη χαρά, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό, τη δημιουργία και την ξεγνοιασιά, ο Δήμος Ιεράπετρας υπόσχεται και φέτος όμορφες γιορτινές χριστουγεννιάτικες στιγμές αισιοδοξίας, ανάτασης και προσφοράς

fwtagwghsh-dendrou-3Μετρώντας όλοι αντίστροφα άναψαν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο με την ευχή να αποτελέσει, όπως ανέφερε και ο Δήμαρχος σύμβολο αγάπης, αφορμή προσφοράς, πηγή ελπίδας, αλληλοϋποστήριξης και χαράς!

Η χαρούμενη γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίστηκε με μια μεγάλη συναυλία από το συγκρότημα REC

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας