Ιεράπετρα 22.12.2015

Δελτίο Τύπου

Με εορταστικές μελωδίες και γιορτινά τραγούδια να πλημμυρίζουν την κατάμεστη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Μουσικής Σχολής του Δήμου Ιεράπετρας στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».

foto1-1

Με εορταστικές μελωδίες και γιορτινά τραγούδια να πλημμυρίζουν την κατάμεστη αίθουσα, οι μαθητές της Μουσικής Σχολής παρουσίασαν μέρος της δουλειάς τους μέσα από μικρά γιορτινά δρώμενα.

Στην γιορτή, στην οποία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, η πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙΑ, κα. Χρύσα Χατζημαρκάκη, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρώην Δήμαρχοι και πλήθος κόσμου, έλαβαν μέρος τα τμήματα μουσικής προπαιδείας, παραδοσιακών οργάνων, κιθάρας και πιάνου της Μουσικής Σχολής, ενώ μια ξεχωριστή νότα έδωσαν οι μαθητές από το τμήμα μονωδίας του Σύγχρονου Ωδείου Κρήτης.

foto2Την παράσταση έκλεψαν η εμφάνιση της Φιλαρμονικής και της επανασυσταθήσας Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη διεύθυνση της νέας καλλιτεχνικής Διευθύντριας, κας. Μαρίας Παπαγιαννάκη.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του «Αποτελεί πραγματικά μεγάλη τιμή για τον Δήμο Ιεράπετρας και για τους πολίτες του η ύπαρξη τέτοιων αξιόλογων δομών  που παράγουν σπουδαίο παιδευτικό και μορφωτικό έργο.Ιδιαίτερη χαρά αποτελεί η εμφάνιση της Φιλαρμονικής και της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Ιεράπετρας, σχημάτων που μετά από πολλή προσπάθεια ανασυστάθηκαν και επαναλειτουργούν.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής για την αξιόλογη δουλειά τους και σε όλους τους μαθητές για τις προσπάθειές τους!Ο Δήμος Ιεράπετρας και το νομικό πρόσωπο ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α στέκονται αρωγοί στο σπουδαίο έργο της Μουσικής Σχολής, στοχεύοντας στην περαιτέρω ενίσχυση και ανάπτυξή της»

Με την υπόσχεση ότι θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες μουσικές βραδιές πλαισιωμένες από τα σχήματα και τους μαθητές της Μουσικής Σχολής, η ξεχωριστή αυτή γιορτή ολοκληρώθηκε με ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας