Ιεράπετρα 21.3.2017      

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 2 Απριλίου ο Δήμος Ιεράπετρας συντονίζεται  για 3η συνεχή χρονιά με την  εθελοντική  δράση καθαριότητας Lets Do it Greece!

Γίνε και εσύ η αλλαγή που περιμένεις δηλώνοντας συμμετοχή έως Τετάρτη 29 Μαρτίου στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας !

Ο Δήμος Ιεράπετρας και το Let’s Do It Greece σας καλούν να λάβετε μέρος στην πανελλήνια περιβαλλοντική δράση που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 2 Απριλίου 2017.

Μετά τις επιτυχημένες παρεμβάσεις  που πραγματοποιήθηκαν τα δύο προηγούμενα έτη  με τη συμμετοχή αρκετών συλλόγων, Τοπικών Κοινοτήτων, ομάδων και πολιτών και   τη συνδρομή και υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ενώνουμε και φέτος τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε ενεργά στο Let’s do it Greece, στέλνοντας από την Ιεράπετρα το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς.

Με το σύνθημα «2 Απριλίου όλη η Ελλάδα μια Οικογένεια» εθελοντικές ομάδες, δήμοι, περιφέρειες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σύλλογοι, φορείς, σχολεία, ιδιώτες και πρωτοβουλίες πολιτών δίνουν και φέτος το  μεγάλο ραντεβού με σκοπό να πραγματοποιήσουν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Ιεράπετρας και η Υπηρεσία Καθαριότητας καλούν τους τοπικούς φορείς, τους συλλόγους (πολιτιστικούς, συλλόγους γονέων κ.α.,) τις Τοπικές Κοινότητες, τα σχολεία, τις περιβαλλοντικές οργανώσεις, τις εθελοντικές ομάδες και τους πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εθελοντικές δράσεις της Κυριακής 2 Απριλίου, με σκοπό την καθαριότητα συγκεκριμένων σημείων στις περιοχές τους, να το δηλώσουν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας μέχρι την Τετάρτη 29 Απριλίου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 2842 0 90006.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας

afisa-1