Ιεράπετρα 7.3.2016

Δελτίο Τύπου

Μήνυση από τον Δήμο Ιεράπετρας για την καταστροφή των δένδρων στην οδό Κόρακα

Με αφορμή την καταστροφή των δένδρων τα ξημερώματα της Παρασκευής 4 Μαρτίου στην οδό Κόρακα στο κέντρο της Ιεράπετρας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Ιεράπετρας, κ. Μάνος Λουτσέτης προχώρησε στην κατάθεση μήνυσης προκειμένου να ερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση και να βρεθούν οι αίτιοι.

IMG_2348

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε η άσχημη αυτή πράξη δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη από τον Δήμο Ιεράπετρας, τη στιγμή που όλα δείχνουν πως ασυνείδητοι μάλλον προέβησαν σε αυτή σκοπίμως.

Δυστυχώς πρόκειται για ένα άσχημο περιστατικό, ανέφερε, σε μια περίοδο μάλιστα που ένας από τους πρώτιστους στόχους της υπηρεσίας μας είναι η ενίσχυση του πρασίνου με νέες φυτεύσεις δένδρων και φυτών προκειμένου επιτέλους η πόλη μας να αποκτήσει αστικό πράσινο και ομορφότερη εικόνα.

IMG_2349

Σε κάθε περίπτωση καταδικάζουμε το γεγονός, υπογράμμισε, και ευχόμαστε να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς αποφυγήν στο σύνολο της κοινωνίας.

Παράλληλα αναμένουμε τα αποτελέσματα από την αξιοποίηση των πληροφοριών και του υλικού που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα επαναληφθούν άλλα αντίστοιχα περιστατικά, κατέληξε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Λουτσέτης.

Γραφείο Τύπου