Ιεράπετρα 05.06.201

Δελτίο Τύπου

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για τον 1ο Κύρβειο αγώνα δρόμου

Διεξήχθη την Κυριακή 03.06.2018 ο 1ος Κύρβειος Αγώνας Δρόμου.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς διοργανωτές, εθελοντές και συμμετέχοντες ανταπεξήλθαν πλήρως στις απαιτήσεις της ημέρας και έμειναν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

kyrveios-agwnas-dromou (7)-1

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του 1ου Κύρβειου Αγώνα Δρόμου. Χρειάζεται επιμονή και δύναμη ψυχής για να αφοσιωθείς σε ένα στόχο και να αγωνίζεσαι γι’ αυτόν μεταφέροντας το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Εμμανουήλ Γεωργαλάκη, το Λιμεναρχείο, την Αστυνομία, το ΕΚΑΒ, τον Ερυθρό Σταυρό, το ΕΔΙΚ, το Σώμα Ελλήνων προσκόπων Ιεράπετρας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Ιεράπετρας, τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους δεκάδες άλλους εθελοντές που πλαισίωσαν όλη τη διοργάνωση του Δήμου Ιεράπετρας και με την προσωπική τους συμβολή απογείωσαν την αξία των αγώνων.

kyrveios-agwnas-dromou (1)-1

Ο Κύρβειος Αγώνας Δρόμου έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ενεργοποίησης των πολιτών σε θέματα αθλητισμού και εθελοντισμού και εύχομαι να αποτελέσει το έναυσμα για την καθιέρωση της άθλησης και της εθελοντικής προσφοράς ως μέρος της καθημερινότητας μας και ως στάση ζωής.

Συγχαρητήρια σε διοργανωτές, εθελοντές και συμμετέχοντες και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον 2ο Κύρβειο Αγώνα Δρόμου.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας