Ιεράπετρα 02.02.2019

Δελτίο Τύπου

Αλλάζει η εικόνα του Παραλιακού Γυμναστηρίου Ιεράπετρας

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της εκπροσώπου της Αναδόχου Εταιρείας, σύμβαση για το έργο Αποκατάστασης Αθλητικών Υποδομών στον Δήμο Ιεράπετρας.

Το έργο αφορά στις παρεμβάσεις συντήρησης, βελτίωσης και αναβάθμισης του παραλιακού γυμναστηρίου και του περιβάλλοντα χώρου του καθώς και στην αποκατάσταση του 5×5 γηπέδου του Κουτσουρά που είχε υποστεί ολική καταστροφή από την ανεμοθύελλα.

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Μετά τις παρεμβάσεις, τις αναπλάσεις, τον νέο ηλεκτροφωτισμό και τα έργα πρασίνου έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα έργο στην πόλη της Ιεράπετρας που αλλάζει και αναδεικνύει το παραλιακό της μέτωπο.

kalantzakis-souroula

Οι εργασίες βελτίωσης των αθλητικών υποδομών του ανοικτού γυμναστηρίου, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση του προπονητηρίου που θα ακολουθήσει θα αλλάξουν την εικόνα ενός πολυσύχναστου αθλητικού χώρου της Ιεράπετρας, όπου αθλούνται καθημερινά δεκάδες πολίτες και εξυπηρετεί τις αθλητικές δραστηριότητες των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης.

Επιπλέον κατασκευάζεται εκ νέου το γήπεδο 5×5 στον Κουτσουρά  ώστε να μπορεί να αξιοποιείται από δημότες και επισκέπτες της ΔΕ Μακρύ Γιαλού.

Ως δημοτική αρχή προσπαθούμε από την αρχή να ανταποκρινόμαστε έγκαιρα στις ανάγκες των υποδομών και των αθλητών, να λύνουμε τα όποια προβλήματα και να βελτιώνουμε τους αθλητικούς χώρους αισθητικά και λειτουργικά

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας