Ιεράπετρα 16.2.2017

Δελτίο Τύπου

«Δεν δεχόμαστε τις καταγγελίες σε βάρος των αγροτών» δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Τη διάθεσή του να στηρίξει τους αγρότες που κατηγορούνται για τα επεισόδια στο λιμάνι του Ηρακλείου εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, κ. Μανώλη Μιχαλάκη.

Όπως ανέφερε «Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση τις καταγγελίες σε βάρος των αγροτών με αφορμή τη διαμαρτυρία της 9ης Δεκεμβρίου στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Θεωρούμε ότι οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους υπευθύνους να δώσουν λύση σε ένα μείζον πρόβλημα, όπως αυτό της μεταφοράς των αγροτικών προϊόντων και σε καμία περίπτωση σε όλους εκείνους τους αγρότες που καθημερινά μοχθούν για να καλλιεργήσουν κάτω από αντίξοες μάλιστα συνθήκες.

synantisi-me-agrotes

Δηλώνουμε παρών στη μάχη για να αθωωθούν οι αγρότες που αδίκως κατηγορούνται και ζητάμε να αποσυρθούν τυχόν ποινικές ευθύνες, διώξεις και κυρώσεις.

Δεν ανεχόμαστε ο αγρότης της Ιεράπετρας να αποτελεί το εξιλαστήριο θύμα των αδυναμιών της κεντρικής πολιτικής και δεν δεχόμαστε να κατηγορείται, στην προσπάθειά του να προασπίσει αναφαίρετα δικαιώματα, που μάλιστα είναι νομικά κατοχυρωμένα, όπως το πλοίο ασφαλείας. 

Στηρίζουμε τους αγρότες του τόπου μας.

Στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα τους.

Και εκφράζουμε δημόσια την εναντίωσή μας προς όλους εκείνους που καταγγέλλοντάς τους προσπαθούν να τους αφανίσουν» δήλωσε με αφορμή τις καταγγελίες προς τους αγρότες για την κινητοποίηση της 9ης Δεκεμβρίου στο Λιμάνι του Ηρακλείου ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας