Ιεράπετρα 15.01.2018

Δελτίο Τύπου

Εγρήγορση και συνεχή αύξηση των ρυθμών εργασίας ζήτησε ο Δήμαρχος  Ιεράπετρας κατά τη συνάντησή του με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου

Συνάντηση με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης ενόψει του τεχνικού προγράμματος του 2018 και των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μάνου Λουτσέτη, της Διευθύντριας κ. Γιαννάκη Πολίτη Φωτεινής, των Ειδικών συνεργατών του Δημάρχου κ. Γιάννη Μανιαδάκη και κ. Κώστα Περβολαράκη, των Προϊσταμένων και των υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας παρατέθηκαν τα έργα που τελεσφόρησαν, αναλύθηκαν οι νέοι στόχοι και τέθηκαν οι νέες βάσεις δραστηριοτήτων.

synantisi-me-texniki-yphresia

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας με αφορμή τη συνάντηση:
«Θέλω να ευχαριστήσω την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας για τη μεθοδική, συστηματική και αποτελεσματική προσπάθεια που κατέβαλε όλο το προηγούμενο έτος, η οποία βραβεύτηκε από ανεξάρτητο φορέα και αναγνωρίστηκε και από άλλες εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Το 2017 ήταν μία χρονιά επιτυχιών για το Δήμο μας καθώς δημοπρατήθηκαν και ωρίμασαν νέες μελέτες για έργα που θα υλοποιηθούν μέσα στο έτος που διανύουμε.

Ανταποκρινόμενοι στις εξελίξεις που συνεχώς τρέχουν, οφείλουμε να μην επαναπαυόμαστε αλλά επιδεικνύοντας τον ίδιο ζήλο, να αυξάνουμε συνεχώς τους ρυθμούς της δουλειάς μας, ώστε να παρουσιάζουμε συνεχώς νέα και καινοτόμα έργα.

Σκοπός μας είναι να ολοκληρωθούν άμεσα  οι εργασίες για τα έργα που έχουν δημοπρατηθεί και να δημοπρατηθούν οι νέες εγκεκριμένες μελέτες ώστε να υλοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα έργα πνοής που θα αποτελέσουν ισχυρές βάσης ανάπτυξης για τον τόπο μας.»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας