Ιεράπετρα 09.02.2019

Δελτίο Τύπου

Συνεδριαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ενημερωτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» παρουσία του νέου Προέδρου κ. Γεωργίου Ασπραδάκη.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα. Θεοδώρα Χριστοδούλου, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ. Γιάννης Μανιαδάκης και μέλη του Δ.Σ.

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας στην τοποθέτησή του εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του ίδιου και όλων των υπηρεσιών του Δήμου στο έργο που επιτελεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο όπως ίσχυε και μέχρι σήμερα.

kalantzakis-aspradakis

Επιπλέον ανέφερε τη στήριξη του στο πρόσωπο του νέου προέδρου που με την εμπειρία των τεσσάρων ετών ως μέλος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου γνωρίζει ήδη τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο του Λιμενικού Ταμείου.

Με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του 2019 ο κ. Ασπραδάκης πραγματοποίησε μία αποτίμηση του έργου του Λιμενικού Ταμείου και αναφέρθηκε σε μία σειρά από μελέτες και έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να βελτιώσουν και να αναδείξουν τις περιοχές αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας.

Παράλληλα ο κ. Ασπραδάκης έκανε πρόταση ενοικίασης χώρου για μόνιμη στέγαση του λιμενικού ταμείου προκειμένου να υπάρξει καλύτερη οργάνωση της υπηρεσίας και καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας