• Ιεράπετρα, 23.03.2020

   

  Δελτίο Τύπου

  Με τηλεδιάσκεψη Δημάρχου & Περιφερειάρχη η υπογραφή ένταξης του έργου για κατασκευή ύφαλου κυματοθραύστη στην Ιεράπετρα    

  Υπεγράφη μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας και του Περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη η ένταξη στις Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) της μελέτης του Δήμου Ιεράπετρας για το έργο κατασκευής υφάλου κυματοθραύστη κατά μήκος της παραλίας Ιεράπετρας.

  Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 2.195.000€ και περιλαμβάνει την κατασκευή υφάλου κυματοθραύστη μήκους 330 μέτρων και την ανάπλαση της παραλίας.

  kalantzakis-arnaoutakis-entaksh-yfalos-kymatothraysths (2)

  Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν και τα υπόλοιπα έργα του Δήμου Ιεράπετρας που άπτονται των αρμοδιοτήτων της περιφέρειας και φυσικά η τρέχουσα κατάσταση εγρήγορσης και εφαρμογής μέτρων για την προστασία από τον κορωνοϊό.

  Ο κ. Καλαντζάκης δήλωσε:

  «Υπογράψαμε την ένταξη του μεγαλύτερου λιμενικού έργου των τελευταίων δεκαετιών στο δήμο της Ιεράπετρας που αλλάζει ριζικά την εικόνα του παραλιακού μετώπου της πόλης.

  Παρά τις δυσκολίες της εποχής και την απόλυτη προτεραιότητα που δίνουμε στη διαφύλαξη της υγείας των δημοτών συνεχίζουμε το έργο μας εξασφαλίζοντας για τον τόπο μας τις καλύτερες αναπτυξιακές προοπτικές.»

  Γραφείο Τύπου
  Δήμου Ιεράπετρας