Menu

Ν.Π.Δ.Δ

/Ν.Π.Δ.Δ

Eυχαριστήριο κοινωνικού παντοπωλείου σε σχολείο

Την Τέταρτη 15/11/2023, εκπαιδευτικοί και μαθητές της  Γ και Δ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Χωριού επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Δομής , ενημερώθηκαν και συζήτησαν για το έργο και τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και κατέθεσαν την προσφορά τους για τους ωφελούμενους.

Διανομή προϊόντων παντοπωλείου και προϊόντων ΒΥΣ στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικής Προστασίας και Ισότητας των δύο φύλων του Δήμου Ιεράπετρας, ενημερώνει τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων.

Δελτιο τύπου για συγκέντρωση σχολικών ειδών στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου.

Με το ίδιο  μήνυμα-όπως πέρυσι έτσι και φέτος-   θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τις οικογένειες που είναι εγγεγραμμένες στη δομή του  Κοινωνικό Παντοπωλείο

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Έναρξη Κυρβείων 1 Ιουλίου Πλατεία Ελευθερίας Ιεράπετρα.

 

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ερμηνεία, την ενέργεια και το πάθος του, θα μας ταξιδέψει σε ένα διαφορετικό καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι κάτω από τα αστέρια, ξεδιπλώνοντας παράλληλα το αστείρευτο ταλέντο του φωνητικά αλλά και μέσα από την σκηνική του παρουσία. Μαζί του η ξεχωριστή Ειρήνη Παπαδοπούλου και η εκρηκτική Nafsica οι οποίες θα συνοδεύσουν τον Δήμο Αναστασιάδη στο […]

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων Κύρβεια 2023

Πρόγραμμα Κύρβεια 2023 Link
Η έναρξη των Κυρβείων είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιουλίου

Καλοκαιρινές δράσεις  παραγωγικής  ενασχόλησης και δημιουργίας για  παιδιά  από  5-12  ετών από το  ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ στις  καλοκαιρινές δράσεις από 22/6 έως  30/6   στα  γραφεία  του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Δημοκρατίας 31  2ος  όροφος.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας για το έτος 2023-2024 ξεκινούν την Δευτέρα 22/5/2023 και ώρα 09:00 λήγουν την Τρίτη 2-6-2023 και ώρα 09:00.

ΗΜΕΡΑ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

Το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Ιεράπετρας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού στις 2 Απριλίου παρευρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας και μοίρασαν στους περαστικούς ενημερωτικά φυλλάδια για τον αυτισμό και χειροποίητα μπρελόκ από πηλό  σε σχήμα παζλ, ως ένδειξη ότι τα άτομα με Αυτισμό αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου.

ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» Πρόσκληση σε Δ.Σ.

Σας προσκαλούμε, σε  τακτική δια περιφοράς συνεδρίαση, στις  03 Απριλίου 2023,  ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 με θέμα: