Παιδικοί σταθμοί

Το Τμήμα «Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης-Γραφείο Παιδικής Αγωγής» του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» του Δήμου Ιεράπετρας σας ενημερώνει ότι η διαδικασία εγγραφών και επανεγγραφών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας θα ξεκινήσει την 19/5/2020 και θα ολοκληρωθεί την 18/6/2020. Ως Ν.Π.Δ.Δ αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που μπορεί να ανακύψουν κατά την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων σας ενημερώνουμε για τα εξής:

Κατά το χρόνο έναρξης και διεξαγωγής της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, μπορείτε να υποβάλλετε την αίτηση σας αποκλειστικά ηλεκτρονικά ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν στον ιστότοπο του Δήμου μας με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (upload).

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς αφου διαβάσουν προσεκτικά τις οδηγιες και ανακοινωσεις, θα ακολουθησουν τον παρακατω σύνδεσμο προκειμένου να ολοκληρώσουν την αίτηση εγγραφής του/των τέκνου/ων τους.

Για την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ιεράπετρας πατήστε εδώ

Οδηγίες για την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής εδώ
Απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης εγγραφής εδώ
Ατομική κάρτα υγείας νηπίου 2020-21
Υπεύθυνη δήλωση εκκαθαριστικού

Για πληροφορίες σχετικά με δυσκολία συμπλήρωσης της αίτησης ή για διευκρινήσεις των δικαιολογητικών μπορείτε να απευθύνεστε στις υπεύθυνες των παιδικών σταθμών.

Πληροφορίες συμπλήρωσης της αίτησης εδώ

Παρακαλούμε όπως, κατά την υποβολή της αίτησης σας καθώς και την επισύναψη των δικαιολογητικών (upload) μεριμνήσετε για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια των εγγράφων σας, ενώ συστήνουμε να αναγράφετε ορθά τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας.

Παράρτημα κανονισμού λειτουργίας Παιδικού Σταθμού

Για να επιστρέψετε στη σελίδα της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  πατήστε εδώ

Νέα εικόνα-espa