Ιεράπετρα 09.08.2018

 

Δελτίο Τύπου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΧΟΡΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού Ιεράπετρας «Γεώργιος Αμαργιανάκης».

Το αποτέλεσμα ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικό με την ποιότητα της δουλειάς και της προσπάθειας των συντελεστών να είναι συνεχώς εμφανής.

Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μάνο Γεωργαλάκη, τη Δημοτική Χορευτική Ομάδα του Δήμου Ιεράπετρας, την κα. Κατερίνα Βαγγέλα και τις σχολές χορού Ιεράπετρας των κυρίων Δημητρίου Καπαράκη και Σοφίας Μανδουράρη για τις υπέροχες παραστάσεις στα πλαίσια του φεστιβάλ αλλά και τη γενικότερη συμβολή τους στη διατήρηση των παραδόσεων του τόπου μας.

xoreytikes-omades

Επιπλέον ευχαριστώ από καρδιάς τη χορευτική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων που μας τίμησε με την εξαίσια καλλιτεχνική της παρουσία αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δημόσια συγχαίρω όλους όσους εργάστηκαν με υποδειγματικό τρόπο για τη διεξαγωγή του δεύτερου Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού καθώς και τους δημότες και φορείς που στήριξαν με την παρουσία τους αυτές τις εκδηλώσεις αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την εκτίμηση και την αγάπη των συμπολιτών μας για τις παραδόσεις του τόπου μας.»

Θεοδόσιος Καλαντζάκης
Δήμαρχος Ιεράπετρας