Βιογραφικό Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη

Nea-poreia-ierapetra-kalantzakis-theodosios-photoΓ εννήθηκε  21 Ιανουαρίου του  1962. Σπούδασε στη σχολή Ηλεκτρονικών στο Ηράκλειο Κρήτης και υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνιτών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΗΛ). Είναι ιδιοκτήτης της  επιχείρησης Hydroponic Farm που εξειδικεύεται στις  θερμοκηπιακές, υδροπονικές καλλιέργειες και στο εμπόριο.

Ασχολείται με τα κοινά από το 1981, όπου και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Νεότητας Μακρύ Γιαλού. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια και ημερίδες που αφορούν την αγροτική διοίκηση και οικονομία  και είναι μέλος του «Δικτύου Επιχειρήσεων Παραγωγής Πιστοποιημένων Υδροπονικών Θερμοκηπιακών Προοιόντων Green Club».

Στις δημοτικές εκλογές του 2006  εκλέχθηκε Δήμαρχος Μακρύ Γιαλού με το συνδυασμό «Μακρύς Γιαλός: Καλύτερος Δήμος».  Κατά τη διάρκεια της θητείας του διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ της  ΔΕΥΑ Μακρύ Γιαλού,  Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μακρύ Γιαλού, Μέλος του Δ.Σ της Τοπικής Ένωσης Δήμων & Κοινοτήτων Λασιθίου.

Μέλος του Δ.Σ του ΟΑΣ Σητείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού.  Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκε πρώτος  Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Ιεράπετρα Βλέμμα στο Μέλλον». Κατόπιν διετέλεσε  για ένα διάστημα Αντιδήμαρχος Ιεράπετρας και εν συνεχεία Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας, διεκδικώντας και υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών του.

Από την 1/9/2014 είναι Δήμαρχος Ιεράπετρας  

Επικοινωνία :

Γραφείο Δημάρχου Ιεράπετρας

Τηλέφωνο 2842-3-40300,310

fax 2842-3-40362,  2842-0-23999

email: dimos@ierapetra.gov.gr

Πλατεία Κανουπάκη,72200 Ιεράπετρα

Ημέρες και ώρες  υποδοχής του κοινού από το δήμαρχο

Ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  δέχεται το κοινό στο γραφείο του στο χώρο του δημαρχείου κάθε Πέμπτη 9:30 – 14:00. (Δελτίο Τύπου)

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - info@ierapetra.gov.gr