Ιεράπετρα 11.09.2018

Το μήνυμα του Δημάρχου Ιεράπετρας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εκφράζω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για υγεία και πρόοδο σε όλους τους μαθητές του Δήμου Ιεράπετρας.

Σήμερα ξεκινάει για εσάς μία νέα πορεία γεμάτη στόχους και όνειρα στους δρόμους της γνώσης και της μόρφωσης.

Σε αυτό το ταξίδι η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιεράπετρας είναι πάντα στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και δαπανώντας πολλαπλάσια χρήματα για τη συντήρηση κι επισκευή των σχολείων μας από τα κονδύλια που δίνει η Πολιτεία.

kalantzakis

Προτεραιότητά μας είναι να εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη λειτουργία και τη σωστή συντήρηση των σχολείων του Δήμου μας, σε συνεργασία πάντα με τους διευθυντές και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, και θα καταβάλλουμε και φέτος κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κρατηθεί το επίπεδο της εκπαίδευσης όσο γίνεται ψηλότερα.

Υλοποιώντας τον προγραμματισμό μας, καταφέραμε με συνεχείς παρεμβάσεις να αλλάξουμε την εικόνα πολλών σχολείων στην πόλη της Ιεράπετρας και στις τοπικές κοινότητες και στόχος μας είναι να ολοκληρωθούν άμεσα όλα τα προγραμματισμένα έργα που αφορούν τις σχολικές μονάδες.

Εύχομαι στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, καλό ξεκίνημα με δύναμη και αισιοδοξία, για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά».

Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Δήμαρχος Ιεράπετρας