Ιεράπετρα 28.3.2016

Δελτίο Τύπου

Συγχαρητήρια από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας στους μαθητές του ΕΕΕΕΚ για την ξεχωριστή τους προσφορά

Σε μια ξεχωριστή κίνηση που μαρτυρά ενδιαφέρον και διάθεση προσφοράς προχώρησαν οι μαθητές του  Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ιεράπετρας. Με πολλή χαρά και την αμέριστη στήριξη των καθηγητών τους προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τρεις κλούβες με λαχανικά που οι ίδιοι καλλιεργούν στο θερμοκήπιο που διατηρούν στο σχολείο τους στο πλαίσιο λειτουργίας του Εργαστηρίου Γεωπονίας, Περιβάλλοντος και Τροφίμων.

2

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κ. Μανώλης Φραγκούλης και η Συντονίστρια – Διαχειρίστρια, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη με χαρά υποδέχτηκαν στο χώρο του Παντοπωλείου τους μαθητές και τους καθηγητές του ΕΕΕΕΚ  Ιεράπετρας, συγχαίροντας τους για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Αφού τους ενημέρωσαν για την δράση και την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας και για το σπουδαίο έργο που καθημερινά επιτελεί,  εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες τόσο στους ίδιους τους μαθητές του ΕΕΕΕΚ, όσο στον διευθυντή, κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή προσφορά, όπως ανέφεραν, με πολλά και ιδιαίτερα μηνύματα, που μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους! Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο ΕΕΕΕΚ Ιεράπετρας, στους εκπαιδευτικούς και σε όλους τους μαθητές του σχολείου.

Γραφείο Τύπου