Menu

Νέα Δήμου Ιεράπετρας

//Νέα Δήμου Ιεράπετρας

Καλαντζάκης: «Δεσμευτήκαμε και υλοποιήσαμε την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου Μάρκος Φωνιαδάκης»

Το κλειστό Γυμναστήριο Ιεράπετρας «ΜΑΡΚΟΣ ΦΩΝΙΑΔΑΚΗΣ» επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, με τους Αντιδημάρχους, κα Χρύσα Χατζημαρκάκη και κ. Γεώργιο Ασπραδάκη, καθώς και με τον Επιβλέποντα του έργου, κ. Λευτέρη Δραγασάκη, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμισή του, συνολικού προϋπολογισμού 410.230,00€.

Το έργο περιλάμβανε:

Την εγκατάσταση συστήματος φωτοβολταϊκών πάνελ,
την αντικατάσταση των φωτιστικών με σύγχρονα φωτιστικά LED,
τη χρήση […]

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΝΩΣΙΑΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ. ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ

Με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου της κατασκευής του Φράγματος του Αγίου Ιωάννη, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 26 εκατ. ευρώ, ύστερα από την εξαγγελία της Κυβέρνησης ότι είναι σε φάση δημοπράτησης.

Νέα  χρηματοδότηση: 1.070.000 ευρώ για παρεμβάσεις Οδικής Ασφάλειας στην Ιεράπετρα

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό, κ. Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Δήμος Ιεράπετρας σε διαρκή ετοιμότητα – Άσκηση σεισμού στο Δημαρχείο Ιεράπετρας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η άσκηση σεισμού με την ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ Λασίθι 2023» που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο κτίριο του Δημαρχείου Ιεράπετρας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας.

Κλείσιμο Βουζουνεράκιου Σταδίου λόγω ψεκασμού

Από το Τμήμα Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού του Δήμου Ιεράπετρας, γίνεται ενημέρωση ότι  το Δημοτικό στάδιο Πέτρος Βουζουνεράκης

Πρόσκληση για Συμβούλιο Κοινότητας Καβουσίου

Σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινότητας Καβουσίου, τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 και ώρα 10.00π.μ., για συζήτηση  του παρακάτω θέματος:

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»

Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας η σημερινή. Ημέρα τιμής για την πολυσήμαντη προσφορά της, αλλά και μνήμης για όλες τις γυναίκες που στη διάρκεια της ιστορίας αγωνίστηκαν και διεκδίκησαν μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο, δικαιότερο μέλλον επιδιώκοντας ίση αντιμετώπιση σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ.

Με επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 στην Ιεράπετρα ο πρώτος στην Κρήτη Αγώνας Μηχανοκίνητου Πρωταθλήματος. Η  συμμετοχή πάνω από εικοσιπέντε πληρωμάτων εξασφάλισε ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα για το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τον πρώτο από τους 3 αγώνες Trail Ride, που απαρτίζουν το πρωτάθλημα Κρήτης. Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης, μετά το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε τα εξής:

ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ»

Υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας, παρουσία των Αντιδημάρχων κας. Μαρίας Ρουμελιωτάκη και κ. Γιώργου Ασπραδάκη και του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Γιώργου Κοϊνά για το έργο «Ενδιαίτημα-καταφύγιο αδέσποτων ζώων με ιατρείο Δήμου Ιεράπετρας» προϋπολογισμού 515.000 ευρώ.

ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ● ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Υπεγράφη σύμβαση μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιου Καλαντζάκη και εκπροσώπου αναδόχου εταιρείας, παρουσία του ειδικού συνεργάτη του Δημάρχου, κ. Γιώργου Κοϊνά, που αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για το Νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία Ιεράπετρας (Κ.Δ.Α.Π- Μ.Ε.Α) προϋπολογισμού 60.607,57 ευρώ.