ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΩΝ

Την Κοινότητα των Μαλλών επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Γιώργος Ασπραδάκης, όπου και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Κοινότητας, κα Μαρία Βολυράκη, προκειμένου να δουν από κοντά τις εργασίες αποκατάστασης της δεύτερης φάσης του έργου, που βρίσκονται σε εξέλιξη,  στο σπίτι που δώρισε στον Δήμο Ιεράπετρας ο κ. Μανώλης Μαράκης. Οι κ.κ. Καλαντζάκης και Ασπραδάκης περιηγήθηκαν στους χώρους του σπιτιού, επιθεώρησαν τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί και συνομίλησαν με εργαζόμενους και κατοίκους  του χωριού.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας δήλωσε τα εξής: «Βρισκόμαστε στην τελική φάση των εργασιών. Ένας νέος πολυχώρος δημιουργικότητας και πολιτισμού, αναμένεται σύντομα να παραδοθεί προς χρήση στους κατοίκους των Μαλλών. Στόχος του έργου είναι να ενισχύσει τις υποδομές της κοινότητας, δημιουργώντας ένα νέο πόλο που να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες της πολιτιστικής και κοινωνικής ζωής των κατοίκων, συμβάλλοντας παράλληλα στην αύξηση της επισκεψιμότητας στο χωριό. Η δημιουργία τέτοιων χώρων είναι απαραίτητη για την καλλιέργεια και την ενίσχυση της πολιτιστικής παιδείας των τοπικών κοινωνιών.

Ευχαριστώ την Πρόεδρο της Κοινότητας, κα Μαρία Βολυράκη, για τη συνεργασία και το καθημερινό ενδιαφέρον που επιδεικνύει στις ανάγκες της Κοινότητας».