Ιεράπετρα 19.05.2020

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Ιεράπετρας στα πλαίσια των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του covid-19, ανακοινώνει σύμφωνα με την υπ.αρ.Δ1α/γπ.ΟΙΚ.30.608/17.05.2020 Κοινή Υπουργική Απόφαση, την λειτουργία των ανοικτών Αθλητικών Εγκαταστάσεων (Βουζουνεράκειο Στάδιο, Παραλιακό Γυμναστήριο), καθώς και του κλειστού γυμναστηρίου Μάρκος Φωνιαδάκης, από 18 έως 24 Μαΐου, αποκλειστικά και μόνο για την πραγματοποίηση ατομικών προπονήσεων αθλητών ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω, που ανήκουν σε αναγνωρισμένους  Συλλόγους. Η είσοδος των Αθλητών των Συλλόγων θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της  Ιατρικής βεβαίωσης που αναφέρεται στην παραπάνω ΚΥΑ.

Επίσης επιτρέπεται η χρήση των ανωτέρων Αθλητικών Εγκαταστάσεων, σε όσους είναι υποψήφιοι για να εισαχθούν με το σύστημα των Πανελλήνιων εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας .

Για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, παρακαλούνται οι Πολίτες της Πόλης μας που δεν ανήκουν σε Αθλητικά Σωματεία να μην προσέρχονται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου μέχρι να δοθούν νεότερες οδηγίες.

 

ΜΕΔ
Η Αντιδήμαρχος
Χρυσούλα Χατζημαρκάκη