Ιεράπετρα 24.2.2017

Δελτίο Τύπου

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Ιεράπετρας

Ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με αποκριάτικες δραστηριότητες και δρώμενα περιμένει μικρούς και μεγάλους το τριήμερο της αποκριάς στην πόλη της Ιεράπετρας.

Το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην Κεντρική Πλατεία της Ιεράπετρας, η ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α του Δήμου Ιεράπετρας περιμένει μικρούς  και μεγάλους για να διασκεδάσουν και να παίξουν με «Τα Παιδιά της Γης» σε ένα 2ωρο παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις και αποκριάτικες δραστηριότητες.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το Γεραπετρίτικο Καρναβάλι 2017 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  στις 3:00 το μεσημέρι στην οδό Δημοκρατίας στο κέντρο της πόλης. Η ευρηματικότητα, η έμπνευση και η δημιουργία αποκτούν μορφή και τρόπο έκφρασης μέσα από τις συμμετοχές των συλλόγων και των ομάδων που θα λάβουν και φέτος μέρος στο καρναβάλι της Ιεράπετρας που διοργανώνεται από τον Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο με τη στήριξη του Δήμου Ιεράπετρας και του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Καθαρά Δευτέρα με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις από πολιτιστικούς συλλόγους σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας