Ιεράπετρα 25.05.2016

Δελτίο Τύπου

«Η Αγροτική Έκθεση Agro Expo 2016 θα αποτελέσει  επιτυχημένο γεγονός με γερές βάσεις για να γίνει θεσμός» δήλωσε κατά την επίσκεψή του στο χώρο της έκθεσης ο Δήμαρχος Ιεράπετρας

Υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λασιθίου για την πραγματοποίηση της 1ης Αγροτικής Έκθεσης και με δεδομένα τα πολλαπλά οφέλη που αυτή δημιουργεί για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου, ο Δήμος Ιεράπετρας στέκεται αρωγός στο μεγάλο εγχείρημα  δήλωσε ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης κατά την επίσκεψή του στο χώρο πραγματοποίησης της έκθεσης.

1806

Συνοδευόμενος από τους αρμοδίους Αντιδημάρχους, ο κ. Καλαντζάκης μετέβη στον χώρο του Μισεδάκειου Σταδίου, όπου και  επιθεώρησε τις εργασίες καθαριότητας και τις τεχνικές παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται από συνεργεία του Δήμου Ιεράπετρας. Κατά την επίσκεψή του ενημερώθηκε παράλληλα για τον προγραμματισμό των εργασιών, τις τελευταίες, εκκρεμότητες,  ενώ είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί από τον πρόεδρο και το αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου για οργανωτικά θέματα.

1821

1833

Όπως τόνισε «ο Δήμος Ιεράπετρας αναγνωρίζοντας την σπουδαία πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λασιθίου, συνδράμει με τα μέσα που διαθέτει, προκειμένου να υλοποιηθούν πολλές από τις απαιτούμενες εργασίες στο χώρο πραγματοποίησης της έκθεσης. Οι ανάγκες στον χώρο του γηπέδου, οι παρεμβάσεις στον περιβάλλοντα χώρο και στην γύρω περιοχή, η υποστήριξη της καθαριότητας, αλλά και η προσπάθεια για την καλύτερη εικόνα της Ιεράπετρας εν όψει και της έκθεσης είναι ζητήματα που διευθετούμε, υποστηρίζοντας παράλληλα τις οργανωτικές προσπάθειες του Επιμελητηρίου Λασιθίου».

1860

Με την βεβαιότητα ότι η 1η Αγροτική Έκθεση θα αποτελέσει ένα επιτυχημένο γεγονός με ισχυρές βάσεις για να γίνει θεσμός, ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στον Επιμελητήριο Λασιθίου και σε όλους τους συντελεστές.

1854

Όπως ανέφερε «η φιλόξενη Ιεράπετρα με χαρά υποστηρίζει τέτοιες δράσεις, γι΄ αυτό και καλούμε όλο τον αγροτικό και όχι μόνο κόσμο να επισκεφτεί τον Δήμο Ιεράπετρας και την 1η Αγροτική Έκθεση»

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας