Ιεράπετρα 25.1.2017

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη Δημάρχου Ιεράπετρας στις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού – Στόχοι για τη νέα χρονιά η εντατικοποίηση της δουλειάς και η καλύτερη αξιοποίηση δυνατοτήτων

Τις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού στον Κουτσουρά επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, όπου και πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εργαζομένους.

Παρουσία του αρμοδίου Αντιδημάρχου, κ. Ανδρέα Παπαδοπετράκη συζητήθηκαν οι εκκρεμότητες και οι ανάγκες που υπάρχουν στις υπηρεσίες, ενώ αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν τις άμεσες προτεραιότητες που τίθενται.

episkepsi-makri gialos

Οι κτιριακές υποδομές του δήμου στην περιοχή, οι λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών, η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των δημοτών, ο προγραμματισμός και η υλοποίηση των αναγκαίων έργων και παρεμβάσεων ήταν ζητήματα που συζητήθηκαν με τον Δήμαρχο να επικεντρώνεται στην ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των όποιων εκκρεμοτήτων.

Όπως ο ίδιος ανέφερε «Η καλή λειτουργία των υπηρεσιών τόσο των κεντρικών όσο και των αποκεντρωμένων, όπως στην προκειμένη περίπτωση στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού, η εξυπηρέτηση των δημοτών, καθώς επίσης η άμεση διευθέτηση των αναγκών της καθημερινότητας αποτελούν σημαντικές προϋποθέσεις σε συνδυασμό με την έγκαιρη υλοποίηση των απαιτούμενων έργων για την αποτελεσματική λειτουργία του δήμου και την παραγωγή έργου. Οι στόχοι με αφορμή τη νέα χρονιά για τις υπηρεσίες της Δημοτικής Ενότητας Μακρύ Γιαλού, όπως και για της υπηρεσίες της Ιεράπετρας είναι οι εντατικοποίηση της δουλειάς και η καλύτερη αξιοποίηση  δυνατοτήτων και συνθηκών προκειμένου να αξιοποιηθεί κάθε δυνατή ευκαιρία προς όφελος των δημοτών και του τόπου» υπογράμμισε με αφορμή την επίσκεψή του στη Δημοτική Ενότητα Μακρύ Γιαλού ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας