Ιεράπετρα 18.09.2018

 

Δελτίο Τύπου

74.400€  για νέες εργασίες πρασίνου στον Δήμο Ιεράπετρας

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για τη «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ», παρουσία της γεωπόνου του Δήμου δρ. Μαρίας Βασαρμιδάκη.

Το έργο είναι συνολικού  προϋπολογισμού 74.400€ και έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα έργα επέκτασης και συντήρησης πρασίνου που έχουν υλοποιηθεί στην πόλη της Ιεράπετρας και στις τοπικές κοινότητες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας:

«Η διαχείριση και η βελτίωση του πρασίνου αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τον καθορισμό της ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών κάθε περιοχής. Γι’ αυτό φροντίζουμε συνεχώς να συντηρούμε και να αναβαθμίζουμε την αισθητική εικόνα του Δήμου μας.

kalantzakis-vasarmidaki

Οι συγκεκριμένες εργασίες πρασίνου αποτελούν συνέχεια μίας μεγάλης προσπάθειας συνεχούς αναβάθμισης των χώρων πρασίνων του Δήμου Ιεράπετρας καθώς και δημιουργίας νέων.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε διαθέσει συνολικά 200.000€ για συντηρήσεις και νέες φυτεύσεις στο αστικό πράσινο και συνεχίζουμε τον προγραμματισμό μας σκοπεύοντας στη συνεχή αισθητική και  περιβαλλοντική βελτίωση της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας