Ιεράπετρα 2.9.2015

Καθαρισμοί και παρεμβάσεις στους αύλειους χώρους των σχολικών κτιρίων του Δήμου Ιεράπετρας                            

Καθαρισμοί των αύλειων χώρων των σχολικών κτιρίων με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς πραγματοποιούνται την τρέχουσα περίοδο από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας σε συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

katharismoi_sxoleia

Συγκεκριμένα το προσωπικό της υπηρεσίας πραγματοποιεί εργασίες που αφορούν κλαδέματα δένδρων, καθαρισμούς των κήπων και εργασίες ευπρεπισμού με στόχο τα σχολικά κτίρια να είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους μαθητές κατά την έναρξη της νέας σχολικής  περιόδου.

Παρεμβάσεις έχουν γίνει σε αρκετά σχολικά κτίρια της πόλης και αναμένεται με βάση το σχεδιασμό που υλοποιείται τη φετινή χρονιά από την Υπηρεσία Καθαριότητας  πριν τον αγιασμό να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τόσα στα σχολεία της πόλης όσο και σε αυτά των Τοπικών Κοινοτήτων.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, κ. Αργύρης Πανταζής « Στόχος της Υπηρεσίας είναι το τρέχον διάστημα να γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες καθαρισμού, για να είναι τα σχολικά κτίρια καθαρά με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Παρόλες τις δυσκολίες λόγω έλλειψης προσωπικού  προχωρούμε σε μια συντονισμένη προσπάθεια  σε συνεργασία και με τον Πρόεδρο τον Σχολικών Επιτροπών, κ. Ηλία Νταραρά προκειμένου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σχολείου να προχωρήσουμε στις απαιτούμενες  εργασίες  για την καθαριότητα των αύλειων χώρων  όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου».