Ιεράπετρα 11.5.2017

Δελτίο Τύπου

Ένα παλαιό ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Κρήτης στον Δήμο Ιεράπετρας για τη μετατροπή του σε Κινητή Υγειονομική Μονάδα

Με τη διοικήτρια του ΕΚΑΒ Κρήτης, κα. Μάρθα Ζεάκη  και τον υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, κ. Γιώργο Αγγελάκη συναντήθηκε στο γραφείο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο αιτήματος που είχε υποβληθεί το προηγούμενο διάστημα για την παραχώρηση  στον Δήμο Ιεράπετρας παλαιού ασθενοφόρου.

kiniti ygeionomiki monada 1

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ενημέρωσε την κ. Ζεάκη για τις ανάγκες που προκύπτουν αναφορικά με την υγειονομική κάλυψη σε αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες διοργανώσεις, ενώ της εξέφρασε και τη διάθεση του Δήμου Ιεράπετρας να υποστηρίξει την ανακατασκευή του οχήματος προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις παραπάνω ανάγκες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη διάθεση εθελοντικής προσφοράς που υπάρχει στην Ιεράπετρα από τις Εθελοντικές Ομάδες και τα σωματεία, επισημαίνοντας τον σημαντικό ρόλο τους μέσα από την παροχή υγειονομικής κάλυψης και την υποστήριξη διαφόρων δράσεων και εκδηλώσεων.

kiniti ygeionomiki monada 2

Όπως τόνισε «Η ιδέα για την υποστήριξη της εθελοντικής προσφοράς με μια κινητή υγειονομική μονάδα αποτελεί πραγματικά ένα σημαντικό βήμα ωφέλιμο τόσο για τους πολίτες όσο και για το έργο των δεκάδων εθελοντών. Ο Δήμος Ιεράπετρας ευχαριστεί πρώτα απ΄όλα το ΕΚΑΒ Κρήτης και την κα. Ζεάκη για την παραχώρηση του οχήματος και δηλώνει πρόθυμος να υποστηρίξει την ανακατασκευή του, συμβάλλοντας έτσι στην κάλυψη υπαρχουσών αναγκών».

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας