Ιεράπετρα 16.01.2016

Δελτίο Τύπου

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στη Δημοτική Ενότητα του Μακρύ Γιαλού

Παρουσία του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Αντιδημάρχου της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού κ. Μανώλη Βρυγιωνάκη, του προέδρου των εργαζομένων κ. Ανδρέα Φραγκούλη, του δημοτικού συμβούλου κ. Γεωργίου Λιανάκη, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Σταυροχωρίου κ. Ιωάννη Ζουμπουλάκη, της Προέδρου της τοπικής κοινότητας Αγίου Ιωάννη κ. Μαρίας Σακκαδάκη, της συντονίστριας του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Κικής Χασάπη, των δημοτικών υπαλλήλων του Μακρύ Γιαλού και με την ευλογία του του ιερέα της περιοχής π. Κωνσταντίνου Κεντριστάκη κόπηκε την Παρασκευή η βασιλόπιτα στη Δ.Ε. του Μακρύ Γιαλού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν για να υποστηρίξουν και να αναβαθμίσουν την καθημερινότητα των πολιτών της περιοχής.

kopi-pitas makry-gialou

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ.Καλαντζάκης:

«Οι εργαζόμενοι της Δ.Ε. Μακρύ Γιαλού δίνουν μάχη να ανταποκριθούν στα προβλήματα της καθημερινότητας της ευρύτερης περιοχής.

Παρόλα αυτά δεν αρκούνται στην διεκπεραίωση των τρέχοντων υποθέσεων αλλά εργάζονται μεθοδικά επιδιώκοντας την πρόοδο του τόπου τους και η προσπάθεια αυτή φαίνεται στη δρομολόγηση νέων έργων για την περιοχή.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα συνεχίσουμε την άψογη συνεργασία μας προκειμένου να στηρίξουμε την περιοχή και να εξασφαλίσουμε στους δημότες της αναβαθμισμένες παροχές και υπηρεσίες και τα απαιτούμενα έργα».

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά και δημιουργικά με υγεία κι ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας