Ιεράπετρα, 08.05.2020

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου στο Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου

Το Μουσικό Γυμνάσιο Λασιθίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εγγραφών.

Ο κ. Καλαντζάκης, δήλωσε:

«Για πρώτη φορά οι μαθητές στο Λασίθι που αγαπούν τη μουσική αποκτούν τη δυνατότητα να καταρτιστούν στοχευμένα και να πορευτούν στο μέλλον μέσα από νέες προοπτικές που δεν ήταν μέχρι τώρα εφικτές.

Ευχαριστώ τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λασιθίου, κ. Μακράκη Εμμανουήλ, και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Παπαδάκη Μιχαήλ, για τη συνδιοργάνωση ενεργειών για την ενημέρωση των διευθυντών, των κηδεμόνων και των μαθητών όλων των σχολείων του Νομού Λασιθίου.

DCIM100MEDIADJI_0365.JPG

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δημάρχους του νομού Λασιθίου, το Διευθυντή του Μουσικού Γυμνασίου κ. Τάσο Χατζημανώλη, το συμβούλιο της κοινότητας Καβουσίου, τις Σχολικές Επιτροπές, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και όλους τους φορείς που στηρίζουν την προσπάθεια λειτουργίας του Μουσικού Γυμνασίου ενημερώνοντας τους ενδιαφερόμενους ώστε να πραγματοποιήσουν εγγραφές έως την 29η Μαΐου.

Η ίδρυση ενός μουσικού σχολείου στο νομό Λασιθίου είναι εξαιρετικά σπουδαίο και συγκινητικό γεγονός και η συνεργασία όλων μας είναι απαραίτητη, ώστε να μη χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για το νομό μας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας