Ιεράπετρα 15.12.2015

Δελτίο Τύπου

Η αγορά της Ιεράπετρας διακρίνεται για την ποιότητα και τα πλεονεκτήματά της. Υποχρέωση του Δήμου η στήριξη και η ανάδειξή της δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης

Με τον νεοεκλεγέντα πρόεδροκαι μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας συναντήθηκε την Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

emporikos-syllogos

Με αφορμή την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου μετά από τις αρχιαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, ο Πρόεδρος, κ. Ευάγγελος Μπινιχάκης, και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, κα. Νίκη Ξομπλαράκη και κ. Μπάμπης Λαμπράκης ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τους άμεσους στόχους τους, για την ανάγκη εξεύρεσης χώρου στέγασης, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν   στις προετοιμασίες τους με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Όπως τονίστηκε, είναι γεγονός ότι στη μικρή αυτή περίοδο δράσης του νέου δ.σ του Εμπορικού Συλλόγου έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες και κινήσεις με στόχο την υποστήριξη της τοπικής αγοράς και βέβαια τη συμμετοχή σε συλλογικές δραστηριότητες της πόλης.

Εν όψει της εορταστικής περιόδου μάλιστα από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με τον Δήμο και άλλους φορείς της πόλης προκειμένου να ενισχυθεί ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος, αλλά και να υποστηριχθούν δραστηριότητες που θα δημιουργήσουν στην αγορά μια γιορτινή και ευχάριστη διάθεση.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος, εξέφρασε τη διάθεσή του για υποστήριξη των δραστηριοτήτων και των πρωτοβουλιών του συλλόγου, συνεχίζοντας, όπως ανέφερε την καλή συνεργασία που από το παρελθόν υπήρχε με τον Εμπορικό Σύλλογο, τον απερχόμενο πρόεδρο, κ. Απόστολο Παπαϊωάννου και το απερχόμενο συμβούλιο καισυνεχάρη τον νέο πρόεδρο και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ιεράπετρας ευχόμενος καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο σημαντικό έργο τους.

Όπως τόνισε η αγορά της Ιεράπετρας διακρίνεται για την ποιότητα και τα πλεονεκτήματά της γι΄αυτό υποχρέωση τόσο του δήμου όσο και του Εμπορικού Συλλόγου είναι να την υποστηρίξουν και να την αναδείξουν.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας