Ιεράπετρα 31.07.201

Δελτίο Τύπου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Δημάρχου Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του πρώην προέδρου του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας κ. Εμμανουήλ Μιχαλάκη και της νυν προέδρου κα. Κατερίνας Τσικαλουδάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Μιχαλάκη για όλη του την προσπάθεια και τη συμβολή του στο σύλλογο και συνεχάρη την κα. Τσικαλουδάκη για την εκλογή της.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ευχαριστώ τον πρώην πρόεδρο του ενιαίου αγροτικού συλλόγου κ. Εμμανουήλ Μιχαλάκη για την άψογη συνεργασία μας σε όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος (πυρκαγιές, λειψυδρία, αγροτικά θέματα κ.α.).

kalantzakhs-mixalakhs-tsikaloudakh

Η μεταξύ μας αλληλοστήριξη ήταν πολύ σημαντική στη συνεχή μάχη της διεκδίκησης λύσεων για σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους αγρότες της Ιεράπετρας.

Εύχομαι στη νέα πρόεδρο κ. Κατερίνα Τσικαλουδάκη, η οποία αναλαμβάνει σε μία πραγματικά δύσκολη περίοδο για τους αγρότες της περιοχής μας γνωρίζοντας ήδη τα προβλήματα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Ήμασταν και θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεχώς δίπλα στον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο στηρίζοντας το δύσκολο έργο του όχι με λόγια και υποσχέσεις αλλά με πράξεις και έργα, απέναντι σε ένα κράτος που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας