Ιεράπετρα 10.07.2018

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου Ιεράπετρας με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής κα. Θεανώ Βρέντζου – Σκορδαλάκη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή την ημερίδα με θέμα «Μοναξιά και ενεργός γήρανση» που διοργανώθηκε στην Ιεράπετρα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και το τμήμα κοινωνικής προστασίας, παιδείας & πολιτισμού του Δήμου Ιεράπετρας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε την κα. Βρέντζου για την πορεία της συνεργασίας του Δήμου με την Περιφέρεια και συζήτησε μαζί τις για θέματα που αφορούν τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό στον Δήμο Ιεράπετρας.

kalantzakis-vrentzou

Όπως δήλωσε ο κ. Καλαντζάκης:

«Ευχαριστώ την Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεχιζόμενη συνεργασία μας και για τη συνδιοργάνωση της ημερίδας, καθώς και την κοινωνική λειτουργό του τμήματος κοινωνικής προστασίας – παιδείας και πολιτισμού του Δήμου κα. Ηρώ Λαμπράκη – Βαρδάκη.  

Ο Δήμος Ιεράπετρας είναι ένας Δήμος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με τα άτομα τρίτης ηλικίας.

Με την καθημερινή δράση των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, τις δομές του ΚΗΦΗ, του ΚΑΠΗ και του ΚΑΠΗ της ΔΕ Μακρύ Γιαλού που αναμένεται να λειτουργήσει σύντομα, τη συχνή οργάνωση εκδρομών και ποικίλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, αλλά και με τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να λειτουργήσει το γηροκομείο της Ιεράπετρας είμαστε συνεχώς κοντά στις ανάγκες των ατόμων της τρίτης ηλικίας στηρίζοντας κάθε τους επιθυμία.

Ως δημοτική αρχή είμαστε πάντα στο πλευρό κάθε κοινωνικής ομάδας αφουγκραζόμενοι τις ιδιαιτερότητές της και φροντίζοντας εμπράκτως τη διατήρηση των δικαιωμάτων και της ποιότητας ζωής τους, αποκλείοντας κάθε κοινωνικό αποκλεισμό.»

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας