Ιεράπετρα, 05.12.2019

Δελτίο Τύπου

Συνάντηση του Δημάρχου με τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης «Ιεράπετρα νέα πορεία»

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Ιεράπετρας κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και των Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Ιεράπετρα νέα πορεία» παρουσία και της προέδρου του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α κ. Μαρίας Σακαδάκη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η αλληλοενημέρωση για θέματα καθημερινότητας, για την εξέλιξη των έργων στον Δήμο Ιεράπετρας και για επιπλέον ζητήματα όπως η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.

synanthsh-ierapetra-nea-poreia (2)

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο κ. Καλαντζάκης:

«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η κοινή γραμμή απόψεων που εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ των μελών της παράταξής μας, η σύμπνοια και η ταύτιση στόχων για τη συνέχιση της προσπάθειας συνεχούς βελτίωσης σε όλους τους τομείς. 

Παράλληλα, να τονίσω πώς σύσσωμη η παράταξη «Ιεράπετρα νέα πορεία» στηρίζει τους θεσμούς και τους κανονισμούς που έχουν ψηφιστεί στο Δημοτικό συμβούλιο και σέβεται τη δουλειά του κ. Μπινιχάκη που αποτελεί έναν εκ των λίγων προέδρων Δημοτικού Συμβουλίου που εφαρμόζει πλήρως τον κανονισμό. 

Προσωπικά αλλά και ως παράταξη είμαστε θετικοί σε οποιαδήποτε πρόταση έρθει για αλλαγές στον κανονισμό εφόσον εξυπηρετεί ισότιμα τους επικεφαλής και όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας μας για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους και τη συστηματική τους δουλειά στη συνολική προσπάθεια υλοποίησης όλων των στόχων μας».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας