ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 To 1o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 19 Αυγούστου στην Νοτιότερη πόλη της Ευρώπης. Η Ιεράπετρα θα φιλοξενήσει μία εμβληματική και αντιπροσωπευτική κιβωτό από πρωτοεμφανιζόμενα και μη ντοκιμαντέρ, με σκοπό να ταξιδέψει τους θεατές σε ένα συναρπαστικό κόσμο εμπειριών και γνώσεων.

Θα πραγματοποιηθεί προβολή επιλεγμένων ντοκιμαντέρ από όλο τον κόσμο, με παράλληλες προβολές εντός δύο ημερών σε πέντε σημεία της πόλης (6 προβολές/σημείο) , καθώς και τελετή έναρξης (16 Αυγούστου) με πολιτιστικά δρώμενα και λήξης (19 Αυγούστου), όπου και θα απονεμηθούν τα βραβεία των ντοκιμαντέρ που θα συμμετάσχουν στο διαγωνιστικό μέρος του Διεθνούς Φεστιβάλ Ιεράπετρας .

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Ιεράπετρας φιλοδοξεί να γίνει ο προπομπός μιας εκδήλωσης διεθνούς βεληνεκούς με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην μοναδική και πολυδιάστατη τέχνη του Ντοκιμαντέρ .

Ομάδα Τύπου
1ου Διεθνούς Φεστιβάλ  Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας

 

Παράρτημα πληροφοριών και υπερσυνδέσεων

Πληροφορίες

To 1o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως 19 Αυγούστου στην Νοτιότερη πόλη της Ελλάδας.
Περιγραφή

Χρυσέα ΑΜΚΕ
Στρατηγού Σαμουήλ 22
Τ.Κ. 72200
τηλ:6939955600-6948541393
email:info@festivalierapetra.gr
support@festivalierapetra.gr
marketing@festivalierapetra.gr

Ιστότοποι

Πληροφορίες ανάρτησης

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - info@ierapetra.gov.gr

permalink http://www.ierapetra.gov.gr/?p=10748