Menu

Ν.Π.Δ.Δ

/Ν.Π.Δ.Δ

Yποβολή αιτήσεων από δικαιούχους voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021 – 2022

Σας ενημερώνουμε ότι οι η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους voucher στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» περιόδου 2021 – 2022 για εγγραφή των παιδιών τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και ΚΔΑΠ, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και θα λήξει την Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ Α.Ε. Στην διαδικασία, επίσης,  μπορούν να λάβουν μέρος και οι δημόσιοι υπάλληλοι.

Το 2ο Παιδικό φεστιβάλ Ιεράπετρας «ΚΥΡΒΕΙΑ – ΚΙΑ»

Το φεστιβάλ δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη από ολιγομελή επιτροπή αποτελούμενη από τις κυρίες : Δημητροπούλου Κ. ,Κουσίδου Χ. , Μυτηλιναίου Γ. ,Παντουβάκη Κ. και Συντιχάκη Μ. ( παιδαγωγούς των παιδικών σταθμών και Κ.Δ.ΑΠ  του Δήμου) και τις κυρίες Αιβαλιώτη Α. και Καβουσανάκη Ε. (μέλη του Ν.Π.Δ.Δ.ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΚΥΡΒΕΙΑ 2021

Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας,  με τη συνδρομή των υπηρεσιών  του Δήμου,  με τη συμβολή φορέων και συμπολιτών που δραστηριοποιούνται στα πολιτιστικά δρώμενα  της Ιεράπετρας,  με τη σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ., την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης αλλά κυρίως με τη φροντίδα των  εργαζομένων δημιουργήθηκαν τα φετινά ΚΥΡΒΕΙΑ 2021.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ-ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές και οι επανεγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς μας για το έτος 2021-2022, οι οποίες ξεκίνησαν την Πέμπτη 20-5-2021, θα παραταθούν έως και την Παρασκευή 25-6-2021.

 

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω της ειδικής εφαρμογής PRESCHOOL WEB στον σύνδεσμο https://polierapetra.intellisoft.gr/ η οποία θα χρησιμοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη […]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 4 Ιούνιου συνάντηση της Πρόεδρου του  Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α  Ιεράπετρας  Σακαδάκης Μαρίας με τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Κεντριού Μακράκη Μ. Αστροπεκάκη Κ., Μαζαράκη Β. , Κοκολάκη Μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 31 Μαΐου  συνάντηση με μέλη του προσωπικού του Πολυδύναμου Κέντρου Λασιθίου ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ με έδρα τον Άγιο Νικόλαο με προσωπικό των δομών Βοήθεια στο σπίτι, ΚΑΠΗ – ΚΗΦΗ του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΧΕΙΑ ΑΜΜΟ

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ» το πρώτο τμήμα της μελέτης που αφορά το έργο «Διερεύνηση Δημιουργίας Εμπορικού Λιμένα στην Παχειά Άμμο», συνολικού προϋπολογισμού 16.182,00€.

Πρόσκληση σε Δ.Σ.ΝΠΔΔ «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ»

Σας προσκαλούμε σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, στις 12 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 με θέματα:

Συνεδρίαση του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Σας προσκαλούμε στις 12 Μαρτίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.:00 π.μ σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση , του ΝΠΔΔ «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α.» ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα

Κατάρτιση και έγκριση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής ετών 2022- 2025

σας προσκαλούμε σε τακτική διά περιφοράς συνεδρίαση του Διοικ. Συμβ. του Ν. Π. Δ. Δ. ¨Περιβάλλον Δήμου Ιεράπετρας¨ στις 12 Μαρτίου 2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα