Οριστικοί Πίνακες - Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής - ΒΡΕΦΙΚΟΙ - ΠΑΙΔΙΚΟΙ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ - ΚΔΑΠ - ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Δημοσιεύουμε τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ – Δράση : “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής – Βρεφικοί – Παιδικοί Σταθμοί – ΚΔΑΠ” που αφορούν τον Δήμο Ιεράπετρας (για ενημέρωση των δημοτών και επειδή ο ιστοχώρος της ΕΕΤΑΑ συχνά – σε τέτοιες περιπτώσεις – βρίσκεται εκτός λειτουργίας).

Μετά την οριστικοποίηση των συνολικών πρόσθετων πόρων που θα διατεθούν στο πρόγραμμα, θα πραγματοποιηθεί συμπληρωματική τοποθέτηση παιδιών σε διαθέσιμες θέσεις με βάση τον πίνακα επιλαχουσών γυναικών. Οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων γυναικών, θα είναι διαθέσιμες στο site της ΕΕΤΑΑ έως την Παρασκευή 30/8/2013.

 Οι ωφελούμενες γυναίκες θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 13/9/2013.

Περισσότερα στον επίσημο ιστοχώρο της ΕΕΤΑΑ  www.eetaa1.gr (πηγή)(ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας λόγω υπερφόρτωσης επισκέψεων)

(1η δημοσίευση/έκδοση  – Δευτέρα 26-8-2013 – 7:23 )

ΕΕΤΑΑ – Δήμος Ιεράπετρας – Οι ωφελούμενες γυναίκες ανά δομή (οριστικά αποτελέσματα)

ΕΕΤΑΑ – Δήμος Ιεράπετρας – Οι επιλαχούσες γυναίκες αλφαβητικά (οριστικά αποτελέσματα)

Παράρτημα πληροφοριών & υπερσυνδέσεων

Πληροφορίες ανάρτησης

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δημοκρατίας 31 (Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη - 2ος όροφος) - Ταχ.Κώδικας: 72200
Τηλέφωνο: 28423-40326 & 7- fax 28420 25922 - koinopolitia@ierapetra.gov.gr
ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - info@ierapetra.gov.gr